Jak se můžeš zapojit?

Provoz Nadačního domu financuje nadace z nájmů, na provozní náklady přispívá i Město Svitavy, ale tato částka zdaleka nepokrývá provoz ani ceny vzrůstajících energií. Na údržbu a nákup nového vybavení a revitalizaci prostor už moc nezbývá. Lidé, kteří s námi spolupracují toto činí bez nároku na honorář. I proto se snažíme oslovit veřejnost a dárce, abychom zachovali chod Nadačního domu.

Zapoj se:

1/ DOBROVOLNICTVÍM

2/ FINANČNÍM DAREM

3/ VĚCNÝM DAREM A FIREMNÍ PODPOROU

4/ ŠÍŘENÍM DOBRÉHO JMÉNA

5/ POŘÁDÁNÍM AKTIVIT

1) DOBROVOLNICTVÍM

Dobrovolná činnost je základem fungování nadace. Nadační dům potřebuje ke svému provozu dobrovolníky. Bez jejich pomoci bychom se neobešli. Dobrovolnictví přináší nové zážitky, zkušenosti, příležitost ke spolupráci, nové dovednosti i přátele. Máte-li chuť se zapojit do provozu či údržby Nadačního domu, ozvěte se nám.

Zapojit se můžete jak jednorázově např. při úklidu zahrady, přesazování kytek, úklidu po rekonstrukcích nebo dlouhodobě jako koordinátoři akcí, které v nadačním domě pořádáme. Koordinátory hledáme jak pro již zavedené akce, tak rádi podpoříme vaše vlastní iniciativy. Nadace je víceúčelový prostor, kde se dají hrát hry, pořádat kulturní akce, cvičení atd. Pokud rádi organizujete, pak je to pro vás dobrá příležitost.

Přihlásit se můžete zde nebo na nějaké akci pořádané nadací či v kavárně Šálek štěstí, jehož majitelé s nadací spolupracují.

2) FINANČNÍ DAREM

* Jednorázovou platbou nebo trvalým příkazem přes transparentní účet: 2600372157/2010 (Fio Banka)

* Platbou pomocí QR kódů.

3) VĚCNÝM DAREM A FIREMNÍ PODPOROU

Stmelte firemní kolektiv a vylepšete společensko-odpovědný profil vaší firmy. Např. uspořádáním finanční či materiální sbírky. Kontaktujte nás, rádi s vámi probereme, co právě potřebujeme: nadacejosefaplivy@gmail.com

Firemní dárcovství

Pro zajištění činnosti naší organizace hledáme dlouhodobé firemní partnery, kteří by nás chtěli finančně či jinou formou podporovat. Podpora bude smluvně ošetřena Darovací smlouvou. Nabízíme dlouhodobý vztah založený na transparentnosti a důvěře.

Kontakt:

Mgr. Jiří Petr / Předseda správní rady, email: nadacejosefaplivy@gmail.com

4) ŠÍŘENÍM DOBRÉHO JMÉNA

Sdílejte informace o naší práci a aktivitách s vašimi blízkými a známými. Pracujete-li v médiích, napište o nás.

5) POŘÁDÁNÍM AKTIVIT

Vyberete si Nadační dům jako místo pro vaši další akci. Možné jsou i celovíkendové semináře.

Děkujeme za tvou podporu

Tvoje pomoc může mít velký dopad: Vytváříme a udržujeme inspirativní prostor. Podporujeme komunitu a tím i vznik občanské společnosti, kde aktivní lidé berou zodpovědnost za sebe i své okolí do vlastních rukou.

Dary veřejnosti nám pomáhají udržet Nadační dům pěkný, čistý a funkční.

Chci mít přehled o všech novinkách

Chci vědět o všem, co se v nadaci děje. Jdu do toho s vámi!

Podporují nás

Město Svitavy