Nadační činnost a pronájem prostorů

Kapitálem nadace je její Nadační dům

• Místnosti ve 2. patře slouží spíše ke komerčním účelům, peníze z jejich pronájmu se používají na provoz Nadačního domu NJP.
  • Místnosti v přízemí  (klubová místnost) a v prvním patře (Taneční a Přednáškový sál)  slouží  k tomu, aby NJP dosahovala svých cílů - podpory spolkové činnosti, osvětové činnosti, podpory vzdělávání, rozvíjení kultury a prohlubování mezinárodních styků, zejména pro mladou generaci občanů svitavského okresu.
  • Cena pronájmu těchto místností:ve všední den 200,- /den, v sobotu a v neděli 300,- /den. V případě nevýdělečné akce v činnosti podporované NJP je možno poskytnout dar až ve výši ceny pronájmu.
  • Pro pořádání uzavřených akcí je možné využít všechny dlouhodobě nepronajaté místnosti Nadačního domu za cenu 1500,- Kč/den, je ale nutné počítat s tím, že provozovny si domlouvají klienty i o víkendu. Nadační dům pronajímáme jen na kurzy a spolkové akce, ne na soukromé oslavy.
  • Zadní trakt Nadačního domu pronajímáme organizaci Děti patří domů. Využívají jej k respitní a klubové činnosti, do které patří i pořádání letních táborů.
  • V současné době Nadace Josefa Plívy neposkytuje peněžní dary.

Organizace událostí:
Petr Bureš 606 077 210 261411@mail.muni.cz